Løvhyttefesten

Alle de som blir tilbake av alle de hedningefolkene som angrep Jerusalem, skal år etter år dra opp for å tilbe Kongen, Herren, hærskarenes Gud, og for å delta i løvhyttefesten.
SAKARIAS 14:16

ICEJs arrangement under løvhyttefesten er en storslått lovprisningsfest for Kongenes Konge i Hans egen by, og en sterk markering av kjærliget og omsorg til det jødiske folk. Bibelen beskriver Løvhyttefesten som den tredje årlige festen som Israels folk er befalt å feire i Jerusalem. Festen er hovedsakelig en påminnelse om de 40 årene med vandring i ørkenen, men også en tid til å feire og glede seg over innhøstingen. Tradisjonelt forbinder det jødiske folk Løvhyttefesten med den kommende Messias. Det er også en fest hvor de ønsker ikke-jøder eller hedninger å ta del, i følge det profetiske Ord i Sakarias 14, der det sies at nasjonene skal komme opp til Jerusalem for å feire Løvhyttefesten.


KORTTUR

På grunn av rekordinteresse/ -påmelding til vår hovedtur til Løvhyttefesten, setter vi opp en ekstra Israel-reise som kun består av selve Løvhyttefesten pluss en fridag i Jerusalem i tidsrommet 22.-30. september. 

Her kan du melde deg på kortturen.


Ekstra dette året: En spesiell ungdomstur

I år har vi tilrettelagt en helt spesiell ungdomstur med helt spesielle priser. For å melde seg på den, kan du gå inn på denne linken. Dette er en ypperlig mulighet for barn og barnebarn til å være med på denne fantastiske reisen og feiringen.

Den kristne feiringen av Løvhyttefesten 2018: "Dare to dream"

Hvert år siden 1980 har Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem arrangert den kristne feiringen av Løvhyttefesten i Jerusalem. Arrangementet faller sammen med den jødiske feiringen i september/oktober. Det er en tid hvor kristne lovpriser og tilber Israels Gud, får Bibelundervisning og gleder seg i fellesskap med kristne fra rundt 100 nasjoner.


Velkommen til Løvhyttefesten 2018 - Israel 70 år

I år feirer vi 70 år siden Israels gjenopprettelse i 1948. Velkommen med på årets hovedtur til ICEJs Løvhyttefest i Jerusalem 22.september - 1.oktober. 

Vertskap for den norske gruppen blir Ingunn og Dag Øyvind Juliussen. Ambassadens norske stab vil være reiseledere i bussene sammen med skandinavisktalende guider. Møtene i auditoriet i Pais Arena tolkes til norsk via hodetelefoner. Det er full anledning til å hoppe over et møte eller to hvis man heller vil ta en rolig dag i hotellets hage og svømmebasseng, eller ta en bytur på egenhånd.

Dagsprogram for Løvhyttefesten 2018

(Det oppdateres med program og forkynnere for dagene i Pais Arena straks det er klart)

Avreise med charterfly fra Oslo. På kvelden sjekker vi inn på vårt hotell, Crowne Plaza, i Jerusalem.

Vi reiser ned til Dødehavet og har en rolig dag på hotell hvor vi spiser vi lunsj og slapper av. Hotellets badebasseng og Dødehavet er tilgjengelig for den som vil bade. På ettermiddagen blir vi med på den store ørkenfesten i Ein Gedi. Hit kommer flere tusen kristne. Vi begynner med et måltid i ørkenen med påfølgende lovprisningsmøte og forkynnelse med mer.

Denne dagen begynner med en internasjonal nattverds samling i Gravhagen i Jerusalem. Messiansk og arabisk pastor er med og betjener. Etter samlingen blir det sightseeing i Jerusalem. På kvelden er det åpningsmøte i Pais Arena.

Man kan enten delta på seminarer eller ta fri og koble av i hotellets hage med svømmebasseng, eller besøke Jerusalem på egenhånd eller sammen med andra fra gruppen. På kvelden samles vi på det store lovprisningsmøte i Pais Arena.

Som dagen før.

Seminarer fra morgenen av. Deretter går vi sammen i Jerusalem marsjen (denne må bare oppleves). Tusener av kristne viser tusener av israelere at vi er glad i dem. Stort avslutningsmøte på kvelden

Denne morgenen reiser vi til nydelige Netanya og sjekker inn på Ramada Hotel & Suites, som ligger ved Middelhavet med nydelig sandstrand.

Du kan koble av og nyte hotellet eller stranden. Eller du kan melde deg på tur til Galilea.

Du kan koble av som dagen før, eller du kan melde deg på reise til Samaria.

Vi reiser hjem.

Påmelding

Pris: 19 900 pr person i dobbeltrom med halvpensjon og skandinavisk talende guide. Tips er inkludert. I tillegg kommer flyplassavgift 500 kr og registreringsgebyret til Løvhyttefesten 3500kr.

Vi tar forbehold om prisjusteringer grunnet endret dollarkurs eller andre forhold vi ikke er herre over.

Tur til Galilea: 760 kr

Tur til Samaria: 860 kr

Påmelding til turene i skjemaet under.

Enkeltrom-tillegg 7300 kr

Ved påmelding betales et depositum pr. person på kr. 3000 til konto: 6230.05.90190

PRIS: 19.900 kr pr . pers i dobbeltrom

Nasjonal Ledersamling Gardermoen 2019

Påmelding og informasjon

Med eget Israelfokus

For påmelding og program