Bli med på ungdomstur til Israel

Ungdomstur til knallpris - 10900 kr

Også i år inviterer vi til en fantastisk ungdomstur til Israel og Løvhyttefesten for deg som er fra 15 år og oppover.  Reiseledere er Rita og Reidar Walvick som har erfaring gjennom flere år som ungdomsledere, teamledere osv. De var også ungdomsledere på fjorårets tur til Løvhyttefesten. Se reportasje fra fjorårets tur.

Walvick
Rita og Reidar Walvick

Vi blir med på ICEJs løvhyttefest arrangement som er helt unikt i sitt slag. Vi møter tusener av kristen fra nærmere hundre nasjoner, får se landet, møte israelere, bli med på fantastiske møter pluss, pluss ?

Eva Olsvold Sundar og Dag Øyvind Juliussen
Eva Olsvold Sundar og Dag Øyvind Juliussen

Det blir også undervisning om Israel ved Eva Olsvold Sundar og Dag Øyvind Juliussen fra den norske staben av ICEJ.

Knallpris og gratistur

Du får turen til en knallpris, men er du ungdomsleder og får med deg 5 pers fra din gruppe, så kan du delta gratis.

Pris med halvpensjon, det vil si frokost og middag samt flyreise (charterfly fra Oslo) blir 10 900kr

Forkynnere under feiringen i Pais Arena er ikke klart ennå, men legges ut fortløpende.

Påmelding

Påmelding til turen lenger ned.


 

Bli med på ungdomsturen til løvhyttefesten

Program 

Avreise med charterfly fra Oslo lufthavn. På kvelden sjekker vi inn på vårt overnattingssted i Jerusalem.

Vi reiser om morgenen til Dødehavet og slapper av. På ettermiddagen blir vi med på ørkenfesten hvor vi spiser og begynner feiringen når fullmånen stiger opp over Moabs fjell.

Vi blir med på internasjonal nattverdsgudstjeneste i Gravhagen i Jerusalem. En sterk opplevelse hvor en messianske jøde og en kristen araber forretter nattverden som vi deler med mange hundre kristne fra ulike nasjoner. Etter gudstjenesten blir det sightseeing i Jerusalem. På kvelden blir det Nasjonenes Parade og åpningsmøte i Pais Arena.

Løvhyttefest-arrangementet er i gang. På dagtid har vi undervisning og seminarer i Pais Arena. På kvelden er det igjen et stort lovprisningsmøte på Pais Arena. Vi har hver dag shutle-busser som går mellom overnattingsstedet og Pais Arena.

På dagtid har vi undervisning og seminarer på Pais Arena. Møte på kvelden i Pais Arena sammen med tusener av kristne fra nesten hundre nasjoner. 

Hver dag hele uken har vi gruppesamlinger med ungdomsgruppen. 

På morgenen er det mulig å delta på seminarer i Pais Arena. På dagtid deltar vi i Jerusalemmarsjen som er et av reisens høydepunkter. Tusener av kristne «omfavner» tusener av jøder i Israel. På kvelden er det stort avslutningsmøte hvor israelere er velkommen til å delta

Vi er i Jerusalem. I dag deltar vi på bønnemøte ved Davids Tårn Kl 09.00-12.00. Fri resten av dagen der vi går i mindre grupper i og utforsker gamlebyen i Jerusalem etc.

Dagstur til Galilea . Bading og båttur på Genesaretsjøen. Denne dagen er vi sammen med de andre som reiser til Israel via icej Norge .

Vi reiser hjem etter begivenhets rike dager i Israel. Vi har tatt del i et helt unikt oppdrag «Trøst, trøst mitt folk». Millioner av israelere har gjennom mediene vært vitne til at Israel ikke står alene, men har kristne venner fra hele verden som står sammen med dem

Alder: 15 år og oppover.

Vi har med egne norsk reiseledere. 

Prisen dekker også konferanseavgift til alle møtene i Pais Arena.

Pris med halvpensjon, det vil si frokost og middag samt flyreise (charterfly fra Oslo).

10900 kr
Adresse

Velkommen til IKAJs påsketur 2020

Bli med på påsketur for hele familien

100 års markering

Mer

IKAJ har levert 78 bomberom til utsatte israelere. Vi gjør hverdagen tryggere!

Stå sammen med oss for Israel - bli medlem!